July 14, 2015

Домашен куклен театър :: Jazzy Gazzy's Puppets

Представям на вашето внимание едно нововъведение, изобретение и творение! Този пост е част от поредицата рециклирай и направи си сам.
И така... до къде стигнахме? А, да! До представяннето...
Та-да-а-а-а! 

Що е то?
Джази-газита за домашен куклен театър (или за каквото се сетите - украса, подарък, да ви пазят цветята, да им говорят докато сте на работа или почивка, да красят стаята ви и да ви разсмиват с присъствието си). Яко, нали?
Мога да изработя по поръчка джази-гази, което да бъде тематично с каквото пожелаете -  супергерой, да направим карикатура на ваш приятел, някоя фея или нещо много яко - защо да не е кутийка, в която да сложите пръстена и така да й предложите брак? О, да! Ако ви харесват идеите - пишете ми, може да измислим и нещо още по-яко, да brainstorm-ваме заедно, нещо само за вас!

Джази-гази-тата са персонажи направени от разнообразни материали. Всеки си има име, история и навици. Всеки си е характер.

Светлин Ламбев - СветльоСветльо е голяма работа. Най-общо казано дърдорко. Обича да чете. Да, на тъмно също! Умен, образован, възпитан... книжен плъх, само дето е крушка. Обича да научава нови интересни неща за света около него, голям любопитко с обострено чувство за... научаване на неща. Истински маниак на тема документални филми!

Мосю Асен


 
Мосю Асен е жентълмен. малко е мазен и досаден понякога, с ЖЕнтълментсвото си, иначе е печен. Обича да си хапва гурме, а любимото мупитие е ... добре изстуден Совиньон Блат някоя далечна година. Май така беше?
Той ще ви прави реверанси, ще ви подава ръка, ще ви кавалерства до края на света. Е... суетничък си е, но пък какво... няма да се жените за него, нали/ ;)


Феята на ламбадата
Тази е голяма скица. Кръшна, буйна, вечно усмихната и  много парти настроена. Феята на Ламбадата е голяма щуретина. Определено е луда на тема танци и ако я наблюдавате известно време няма как да не започнете да се смеете... сами. :)

Феята на гимнастиката
Феята на гимнастиката. Ще се запитате и такава фея ли има? Има всякакви феи! За повечето, дори и аз не подозирам, че същесвуват. Като феята на дистанционните, примерно.
Та тази обича да си прекарва времето в разни фитнес упражнения. Е, определено няма да я видите в някой фитнес клуб, но поне може да ви напомня седейки на бюрото ви, че е време мааалко да се поразкършите и да направите една разходка до автомата за вода.
Тази е луда по каланетика, йога, пилатес... Много е гъвкава!

Мамино детенце миньон

Маминото детенце... символът на световната федерация по айляк. Да, то това сие спорт, вие не знаехте ли? ;)
Миньончо е голям мечтател. По цял ден си лежи и си мечтае и си мисли, колко е хубав живота, когато само си лежим и си мечтаем. То това и баба знае, ама иначе... трябва и да се работи. :) В реалността. Хехе. Мечтатели, какво да ги правиш...

Рави Шматкан
Рави обича да танцува. Ходи по уъркшопове по танци по цял свят. Обича комуникацията с хора. Голям дърдорко. Позитивен, забавен, винаги е в настроение. Купонджия.

Лъмбър Секшуъл - Любовчията


Ааа, да внимавате с този! Голям е коцкър. Ще ви свали цялата Слънчева система, само и само да го забележите! Много е бъбрив. Като лепка е, паднете ли му в ръчичките, няма измъкване! :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...