July 10, 2015

Картичка за Бизона :: Birthday card for The Buffalo

Имало едно време един ... ъ-ъ-ъ ... Бизон. Бизона е гоуем човек и не бива да се подценява. Бизона ми е приятел (Бизоне, братле, сори, че ще видиш китарката там, ама такава ми беше първоначалната идея. Не се сърди, моля те! Нищо не си видял, нали?), а това е картичката за неговия рожден ден. И тук картичката още не е модифицирана. В последния момент реших да преместя китарката да седи на гърба на бизона, за да си я носи по-удобно. (Сори!)
Бизона е гoуем, както вече казах и издава странни звуци. Обикновено само сам себе си се разбира. То така е най-добре, да си комуникираш с хора, дето те разбират. Та тука бизона казва "Кчш!". Това е стандартна реплика и мисля я ползва като се удиви на/от нещо. Така си мисля. Само Бизона знае.


Та такива работи. Личното ми творчество и личната ми простотия изляти във фотошоп, отпечатана на хартия, залепена, нагласена... съвсем по приятелски.
Бизоне, ... ше те черпя биричка! Обещавам! :)

Всъщнопст Бизона ходи по един много жълт слаклайн. Какво е това - не ме питайте! Ще кажа пак някоя глупост. ;)
Та тематична е. Трябваше де. Да се посмеем и ние, какво като Бизона има рожден ден. И ние покрай него, нали. ;)
Ето я и отвътре. Грее! Пече! Щото Бизона е печен! Не в оня гастрономичния смисъл. Бизона е готин човек. Гоъем. Леле, Бизоне, тряя ти да ме черпиш, колко те лаская, гледай... ;)

Та, един вид пожелавам му да му е много слънчево с малко обачета, за разнообразие, но предимно весело да го препича, да му уври акъла и да му се опече работата. Да му е топло на сърцето и да му спори всичко, там дето е почнал да прави. То Слънцето... без него няма живот. Та и жовт да има, и здраве да има, да му убива с у-ве лъчите лошите микроорганизми и да го пази! Нали? А така!

Ей тука си е за слънчеви очила...

И плик имаше, да не се вижда с просо око картичката. Бизона има и друго име, ама то е друга манджа това, няма да ви разказвам тая история сега.
Та тука малко зъбки сложих, крачка и само уевски (шегувам се)... мир и любов. Пийс! :)


Да е жив и здрав Бизона! 
И пак казвам, китарката я преместих! Не е там. Нищо не сте видяли!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...