May 09, 2015

Хендмейд фест код: Лято :: Handmade fest code: Summer 2015

Йе-е-е! Джази Гази видя бял свят, както се казва. За първи път участвам в Хендмейд фест!

НДК - главен вход

8-10 май
11:00 - 21:30
Вход свободен!
Мен можете да намерите на етаж 2!

Не мога да скрия, че наистина бяха големи вълнения около записването, подготовката и накрая - "инсталирането" на щанда и подреждането на джази-гази-тата.
Събитието се организира от Ваня Щерева, на която благодаря за организирацията. Малко се повторих, но наистина във всяко едно отношение нямам никакви оплаквания (за сега)- комуникация, получаване на необходимата информация за участието, напътствия, самият щанд и т.н. 
Браво!

На Хендмейд фест код: ЛЯТО са се събрали артисти от цяла България, толкова шарени, толкова разнообразни, толкова уникални неща можете да видите! Абе, вдъхновяващо си е. 
И аз барабар Петко с мъжете - показвам, хиля се, радвам се. Много беше интересно за мен да видя на живо реакциите на хората на моите творения - усмивки, смях, кикот. Велико!
Разбира се, някои хора подминават, но според мен са станали твърде разногледи от всичко видяно или просто нямат чувство за хумор! ;)


Както може би сте забелязали джази-гази-тата ми са малко щури, предимно весели. На щандчето ми можете да видите картички, ушити играчки, джази-газ-та на пръчка (тези създания горе в дясно над паното с бижутата, чиито приложения са най-разнообразни - от детски куклен театър, до декорация на бюрото в офиса, на цветето на балкона и т.н.), колиета, обеци и торби/чанти, който всъщност са доста забавни, защото на гърба им имат тематични рисунки спрямо лицето на торбата. :о)
И всичко е измислено и ръчно изработено от мен. Страхотно!


Ето и паното с извънземните ми бижута! :)


И мекичките, нежни играчки, които съм ушила специално за Вас!
И картички съм Ви направила! За да се смеете заедно с човекът, на когото искате да подарите усмивки!До 10 май (включително) ще ви очаквам в НДК, десен ескалатор, етаж 2. Ще ме познаете по светещите лампички! До виждане! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...