May 15, 2015

Сватбен плик за пари "Катерачи" :: Gratuity wedding envelope "Climbers"

Една от областите, в която смея да кажа че съм специалист (и в която истински се забавлявам творейки за вас) е правенето на нещо персонализирано за някого. Нещо като "профайлър", но в изработката на картички, покани, играчки и други подаръци, които са специални, защото са за определен човек, с определен характер. Уникални малки "неща" нарочени да създадат специално отношенение към човека, с грижа за усмивката на лицето му.

Често след като завърша някоя поръчка си представям как "нещото", което ще бъде подарено на точно определения човек и ще значи точно определено нещо за него...седи някъде около човека и той от време на време поглежда към "нещото", усмихва се, навява му хубави спомени и така някакси го отвлича за миг в хубави мисли.
Това е моята мисия, да създавам такива неща. Това ме изпълва със завършеност, удовлетвореност и радост, защото съм помогнала на някого да зарадва някого и да носи такива мигове във времето. 

И така, малко се отклоних, но... нека обясня какво ви представям днес - това е плик за пари за едни специални хора. Хора, които обичат да катерят разни скалички, изкуствени стени, а явно и житейски върхове. 
Булка, катереща стена, а младоженецът отдолу (е задължен, ха-ха) да я осигурява, а може би я дърпа надолу? Кой знае. ;) 
Радвам се, че младоженците са харесали шегата ми, въпреки, че не ги познавам им желая много щастие! И само нагоре! :)


На първата снимка малко съм забравила да им нарисувам усмивките, но на следващите две те се виждат ясно. ;)
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...