April 08, 2014

Картичка за рожденният ден на Д-р Бобадова :D

Рожденни дни, именни дни, годишнини, празненства, без повод, с повод - все неща, които ме стимулират да измислям все нови и нови щуротии, за да радвам хората.

Не съм споменавала никъде, но от известно време осинових едно куче. Хаха, едно куче, което се казва Йордан и абе не е съвсем куче. :) Това е моят прекрасен, весел и щур другар в живота, от мига в който го видях. Честно! От пръв поглед. от една снимка във Фейсбук. 

Та осинових го от клиника "Добро хрумване". Там работят хора..., абе не са хора. Там работят същества, които дават мило и драго, за да спасят нечий мъничък, тежък и невинен живот на някое куче, коте, птиче, катериче. Абе готини хора. И тъй като с изненада разбрах, че докторката на куче Йордан - Д-р Бобадова има рожден ден, веднагически се задействах.

Историята е, че Йордан е бил бездомен уличен помяр, който лекарите от клиниката са прибрали за кастрация. Когато го пуснали, не след дълго (точно на Йордановден), наш Данчо цъфнал на вратата им, жадуващ своята си доза внимание. :) И така... прибрали го с мисълта да му намерят дом. И така нататък. Хепиенд. :) Та с една дума той се е върнал.

Останалото по картичката ще разберете сами, като я видите. :)
А ето я и нея:

Снимка: Събина Панайотова
Костюмът не е истински.
Данчо не пуши.
Освен това е по-хубав без перука!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...